Maak van uw woningvloer
een woonvloer

U heeft een nieuwwoning gekocht en zoekt een vloer die past bij uw woonstijl? Denk eens aan een gietvloer. Zo’n vloer is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, maar ook met een specifieke look. Een zeer populaire is de betonlook. Deze combineert de praktische voordelen van een kunststof gietvloer met de trendy industriële uitstraling van beton. Dit geeft ieder interieur een strakke, tijdloze en moderne basis waarop stoere meubels en vintage accessoires helemaal tot hun recht komen. Maar ook als u kiest voor een unikleur geeft uw vloer een geweldige ruimtelijke beleving. Zeker als u de vloer – zonder drempels – laat doorlopen naar de diverse kamers.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een naadloze vloer die wordt gegoten op een dragende ondervloer (beton, cement). Ze zijn geschikt voor werkelijk iedere ruimte in huis: van woonkamer en keuken tot slaapkamer en badkamer. Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen en krijgt als finish een laklaag.

Bereken direct uw prijs.
Geheel vrijblijvend.

Binnen enkele seconden inzicht met onze instant prijscalculator.

Ik wil graag een...Maak een keuze uit een gietvloer, coatingvloer of betonciré
Ongeldige keuze

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Let op, deze prijs is indicatief, pas na een afspraak kunnen we een definitieve prijs afgeven. *Prijzen zijn exclusief egaliseren. In veel gevallen is het nodig om de ondergrond te egaliseren. Dit zal samen met u bekeken worden op locatie.
Invalid Input
Invalid Input
Vul een geldig telefoonnummer in
Invalid Input
Invalid Input
Veelgestelde vragen

Antwoorden op
veelgestelde vragen

Betonvloer en vloerverwarming
Vrijwel alle gietvloeren zijn geschikt voor toepassing met vloerverwarming. Een gietvloer is geschikt bij vloerverwarming als hoofdverwarming als de zogenaamde Rc waarde maximaal 0,14 K/W per m² bedraagt. Daar blijven de meeste gietvloeren ruim onder.
Wat kost een gietvloer in mijn woning?
De prijs van een gietvloer in uw woning is van diverse factoren afhankelijk. Weten wat deze gietvloer kost? Met onze calculator krijgt u direct een indicatie! Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.
Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Bereken de kosten met onze calculator
of vraag een offerte aan


© Spaanmeesters. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Identiteit.
Privacypolicy | Algemene voorwaarden | Sitemap