Gietvloeren met betonlook:
tijdloos mooi

Een gietvloer is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, maar ook met een specifieke look. Een zeer populaire is betonlook. Deze combineert de voordelen van een kunststof gietvloer met een trendy industriële uitstraling. Dat geeft ieder interieur een strakke, tijdloze en moderne basis waarop stoere meubels en retro of vintage accessoires helemaal tot hun recht komen. Last Coatings betonlook vloeren zijn van polyurethaan, in industriële- en bedrijfspanden (werkplaatsen, kantoren, garages) is een epoxyvloer meer geschikt.

Betonlook gietvloer en vloerverwarming

Vrijwel alle betonlook gietvloeren zijn geschikt voor toepassing met vloerverwarming. Een gietvloer is geschikt bij vloerverwarming als hoofdverwarming als de zogenaamde Rc waarde maximaal 0,14 K/W per m² bedraagt. Daar blijven de meeste gietvloeren ruim onder.

Bereken direct uw prijs.
Geheel vrijblijvend.

Binnen enkele seconden inzicht met onze instant prijscalculator.

Ik wil graag een...Maak een keuze uit een gietvloer, coatingvloer of betonciré
Ongeldige keuze

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Let op, deze prijs is indicatief, pas na een afspraak kunnen we een definitieve prijs afgeven. *Prijzen zijn exclusief egaliseren. In veel gevallen is het nodig om de ondergrond te egaliseren. Dit zal samen met u bekeken worden op locatie.
Invalid Input
Invalid Input
Vul een geldig telefoonnummer in
Invalid Input
Invalid Input
Veelgestelde vragen

Antwoorden op
veelgestelde vragen

Wat is een gietvloer?
Een gietvloer is een naadloze vloer die wordt gegoten op een dragende ondervloer (beton, cement). Ze zijn geschikt voor werkelijk iedere ruimte in huis. Er is keuze uit twee typen gietvloeren: van polyurethaan (PU) of epoxy. Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen en krijgt als finish een laklaag.
Wat kost een betonlook gietvloer?

De prijs van een gietvloer is van diverse factoren afhankelijk. Weten wat uw gietvloer kost? Met onze calculator krijgt u direct een indicatie! Een offerte aanvragen voor een betonlook gietvloer kan natuurlijk ook.

Bereken de kosten met onze calculator
of vraag een offerte aan


© Spaanmeesters. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Identiteit.
Privacypolicy | Algemene voorwaarden | Sitemap