Wat kost een gietvloer?
Bereken hier de prijs

Op zoek naar de prijs van een gietvloer, bijvoorbeeld voor uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken? Met de online calculator van Last Coatings in Rijssen krijgt u direct een indicatie van de prijs! Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Last Coatings uit Rijssen is dé gietvloeren specialist die u ook helpt met tips en onderhoudsadvies. Bijvoorbeeld over toepassing bij vloerverwarming. Het aantal mogelijkheden is eindeloos: betonlook of een RAL-leur naar keuze… het kan allemaal.

Offerte voor een gietvloer?

Wilt u een offerte aanvragen voor een gietvloer? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

Bereken direct uw prijs.
Geheel vrijblijvend.

Binnen enkele seconden inzicht met onze instant prijscalculator.

Ik wil graag een...Maak een keuze uit een gietvloer, coatingvloer of betonciré
Ongeldige keuze

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Let op, deze prijs is indicatief, pas na een afspraak kunnen we een definitieve prijs afgeven. *Prijzen zijn exclusief egaliseren. In veel gevallen is het nodig om de ondergrond te egaliseren. Dit zal samen met u bekeken worden op locatie.
Invalid Input
Invalid Input
Vul een geldig telefoonnummer in
Invalid Input
Invalid Input
Veelgestelde vragen

Antwoorden op
veelgestelde vragen

Prijsverschil gietvloer, pvc-vloer en laminaatvloer
Een gietvloer is bij aanschaf kostbaarder dan een pvc-vloer of laminaatvloer. Daar staat een veel langere levensduur tegenover, naast andere voordelen zoals het ontbreken van naden en de mogelijkheid om de vloer in werkelijk iedere kleur te kiezen.
Wat is een gietvloer precies?
Een gietvloer is een naadloze vloer die wordt gegoten op een dragende ondervloer. Gietvloeren zijn geschikt voor werkelijk iedere ruimte in huis. Er is keuze uit twee typen gietvloeren: van polyurethaan (PU) of epoxy. Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen en krijgt als finish een laklaag.
Gietvloer en vloerverwarming
Vrijwel alle gietvloeren zijn geschikt voor toepassing met vloerverwarming. Een gietvloer is geschikt bij vloerverwarming als hoofdverwarming als de zogenaamde Rc waarde maximaal 0,14 K/W per m² bedraagt. Daar blijven de meeste gietvloeren ruim onder.

Bereken de kosten met onze calculator
of vraag een offerte aan


© Spaanmeesters. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Identiteit.
Privacypolicy | Algemene voorwaarden | Sitemap