PVC vloeren voor woningen

Spaanmeesters beschikt over een mooi assortiment met pvc vloeren. Pvc vloeren zijn immens populair hedendaags door de prijs / kwaliteit verhouding en wordt veelvuldig toegepast in zowel woningen als in kantoor en bedrijfspanden. Spaanmeesters maakt alleen gebruik van top-kwaliteit pvc , welke een garantie biedt voor een hoge kras & slijtvastheid. Daarnaast zijn PVC vloeren goed schoon te houden en trekt er geen vuil in. Of u nu houdt van een moderne betonlook, een rustieke houtlook, of daar ergen tussenin, de keuze is zeer divers. Spaanmeesters helpt u graag verder.

PVC vloer kopen?

PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout of steen, net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Naast dat PVC vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming, zijn PVC vloeren ook nog eens heel stil én waterbestendig. Met ons uitgebreide aanbod vind je altijd een PVC vloer die bij je past! Houdt u van visgraat PVC of heeft u liever een vloer met een betonlook? In onze collectie vindt u het allemaal. Daarbij zijn onze vloeren niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal.

Bereken direct uw prijs.
Geheel vrijblijvend.

Binnen enkele seconden inzicht met onze instant prijscalculator.

Ik wil graag een...Maak een keuze uit een gietvloer, coatingvloer of betonciré
Ongeldige keuze

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Let op, deze prijs is indicatief, pas na een afspraak kunnen we een definitieve prijs afgeven. *Prijzen zijn exclusief egaliseren. In veel gevallen is het nodig om de ondergrond te egaliseren. Dit zal samen met u bekeken worden op locatie.
Invalid Input
Invalid Input
Vul een geldig telefoonnummer in
Invalid Input
Invalid Input
Veelgestelde vragen

Antwoorden op
veelgestelde vragen

Kan een pvc vloer in combinatie met vloerverwarming?
PVC vloeren hebben de unieke eigenschap om zich aan te passen aan de temperatuur van de omgeving. Wanneer u een vloerverwarming heeft, wordt de warmte door het dunne PVC gemakkelijk doorgelaten, waardoor de vloer snel warm aanvoelt. Doordat een PVC vloer warmtegeleidend is en niet isoleert, is deze vloer perfect in combinatie met vloerverwarming. Wist u dat Last Coatings voor u ook de vloerverwarming kan regelen ? Dit in combinatie met onze partners, het voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft voor de totale vloer.
In welke ruimtes kan een pvc vloer worden toegepast ?
Een PVC vloer is geschikt om te gebruiken in bijna iedere ruimte van uw woning of bedrijfsruimte. De vloer is in tegenstelling tot laminaat of hout, niet onderhevig aan vocht. Echter voor gebruik in Douche of badkamer, adviseert Last Coatings om een andere vloertype te gebruiken. Denk hierbij aan een gietvloer of een antislip coating vloer.
Kan PVC op een betonvloer of zandcement vloer?
Een ondergrond van beton of zandcement is niet voldoende voor een pvc vloer. Last coatings Egaliseert daarom altijd eerst de ondergrond voor het beste en mooiste resultaat.
Prijs of offerte voor een PVC vloer

De prijs van een PVC vloer is van meer factoren afhankelijk. Vraag daarom een offerte aan of neem contact op voor een prijs op maat of vrijblijvend advies. Met onze calculator kunt u online een prijsindicatie maken.

Bereken de kosten met onze calculator
of vraag een offerte aan


© Spaanmeesters. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Identiteit.
Privacypolicy | Algemene voorwaarden | Sitemap