Betonciré op wanden

Spaanmeesters is verwerker van de Betonciré producten van Stone Age. Voor een betonlook in uw badkamer, woonkamer of bedrijfsruimte moet u bij Spaanmeesters zijn. De Betonciré producten welke wij gebruiken zijn in meer als 64 tinten verkrijgbaar, dus ongetwijfeld dat uw smaak er ook tussen zit. Betonciré is ook zeer geschikt voor wanden en vloeren in natte ruimtes doordat deze vochtwerend zijn en goed schoon te maken. Voor de ultieme betonlook in combinatie een gietvloer, bent u bij Spaanmeesters aan het juist adres.

Wat is beton cire precies?

Beton ciré is stucwerk beton cire op basis van beton. Het wordt aangebracht in een dunne laag. Het kan vergeleken worden met een cementlaag die u eenvoudig zelf kunt aanbrengen. Het product is zeer sterk, duurzaam en watervast na behandeling met onze coating. Beton cire het kent talloze toepassingen, waardoor het op diverse plekken gebruikt kan worden. De redenen waarom er voor dit materiaal gekozen wordt, zijn dan ook eindeloos.

Waarom kiezen voor betonlook?

Er zijn een heel aantal redenen waarom u voor stucwerk beton ciré kunt kiezen.

  • Beton ciré heeft een strakke afwerking en een moderne uitstraling.
  • Cire beton is naadloos en daardoor zeer hygiënisch.
  • Beton cire is watervast, dus ook uitstekend geschikt voor natte ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet / wc.
  • Stucwerk in beton cire is sterk en duurzaam.
  • Beton cire is in verschillende kleuren te verkrijgen.
  • Beton ciré is geschikt voor zowel wanden, vloeren als plafonds.

De prachtige uitstraling van beton cire

Wij bieden beton ciré in vele kleuren aan. U kunt bijvoorbeeld uw vloer of wand met beton ciré bekleden. Het is ook mogelijk dat u zowel de muren en de vloeren als het plafond met beton cire bekleed. U kunt bijvoorbeeld één kleur beton cire kiezen of u kiest meerdere kleuren en combineert ze met elkaar.

Bereken direct uw prijs.
Geheel vrijblijvend.

Binnen enkele seconden inzicht met onze instant prijscalculator.

Ik wil graag een...Maak een keuze uit een gietvloer, coatingvloer of betonciré
Ongeldige keuze

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Let op, deze prijs is indicatief, pas na een afspraak kunnen we een definitieve prijs afgeven. *Prijzen zijn exclusief egaliseren. In veel gevallen is het nodig om de ondergrond te egaliseren. Dit zal samen met u bekeken worden op locatie.
Invalid Input
Invalid Input
Vul een geldig telefoonnummer in
Invalid Input
Invalid Input
Veelgestelde vragen

Antwoorden op
veelgestelde vragen

Kan Betonciré over tegels gebruikt worden?
Betonciré is in veel gevallen te gebruiken over tegels heen. Een vereiste is wel dat de tegel schoon is van vet en zeep resten. Belangrijk is ook dat de tegels goed vast zitten. Loszittende tegels dienen verwijderd te worden alvorens het gebruik van Betonciré. Hierin kan Last Coatings u goed adviseren.
In welke kleuren is Betonciré te verkrijgen?
Betonciré is in de basis in 64 kleuren te verkrijgen. Mocht u opzoek zijn naar iets unieks, dan kan Last Coatings voor u, op basis van een Ral of NCS kleuren waaier uw unieke kleur bestellen.
Hoeveel tijd kost het om Betonciré aan te brengen?
In de basis moet u rekenen dat u 2 weken geen gebruik kunt maken van een ruimte waar vocht vrij komt. Hierbij moet u denken aan een Douche of badkamer. Het aanbrengen van Betonciré kost gemiddeld 4-5 dagen. Ook hierin kan Last Coatings met u meekijken, afgestemd op uw situatie.
Prijs of offerte voor beton ciré

De prijs van beton ciré is van meer factoren afhankelijk. Vraag daarom een offerte aan of neem contact op voor een prijs op maat of vrijblijvend advies. Met onze calculator kunt u online een prijsindicatie maken.

Bereken de kosten met onze calculator
of vraag een offerte aan


© Spaanmeesters. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Identiteit.
Privacypolicy | Algemene voorwaarden | Sitemap