Wandcoatings

Wandcoatings zijn er voor verschillende doeleinden. Zo zijn er veel variaties in wandcoatings en afwerking beschikbaar, welke geleverd en aangebracht worden door Spaanmeesters. Of het nu gaat om wanden of plafonds in een Badkamer, Garage, cleanrooms, archieven, of technische ruimtes, Spaanmeesters is gespecialiseerd in het adviseren en aanbrengen van deze coatings. Het aanbrengen van de verschillende producten kan gebeuren door deze te verspuiten, aan te brengen met een roller of spaan. Zo hebben de producten waar Spaanmeesters gebruik van maakt verschillende eigenschappen. Van vocht en vuil werend tot goede resistentie tegen zonlicht welke verkleuring tegen gaat in bijvoorbeeld buiten situaties.

Samenwerken

In samenwerking met onze partners, hebben wij ook de mogelijkheid om objecten te reinigen alvorens Spaanmeesters hier zijn producten op aanbrengt. Denkt u hierbij aan betonbanden rondom uw appartement of wooncomplex of dak en gevelreiniging. Heeft u vragen met betrekking tot uw situatie, neemt u gerust contact op met Spaanmeesters.

Bereken direct uw prijs.
Geheel vrijblijvend.

Binnen enkele seconden inzicht met onze instant prijscalculator.

Ik wil graag een...Maak een keuze uit een gietvloer, coatingvloer of betonciré
Ongeldige keuze

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Let op, deze prijs is indicatief, pas na een afspraak kunnen we een definitieve prijs afgeven. *Prijzen zijn exclusief egaliseren. In veel gevallen is het nodig om de ondergrond te egaliseren. Dit zal samen met u bekeken worden op locatie.
Invalid Input
Invalid Input
Vul een geldig telefoonnummer in
Invalid Input
Invalid Input
Veelgestelde vragen

Antwoorden op
veelgestelde vragen

In welke kleuren zijn wand of plafondcoatings beschikbaar?
Wand en plafondcoatings zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de RAL / NCS waaier.
Voor welke soorten ondergrond heeft Spaanmeesters producten?
Elke situatie is anders, daarom beoordelen wij elke situatie ook individueel en zullen hierbij een passend advies maken voor het beste resultaat.
Zijn wandcoatings, 2 componenten producten?
Afhankelijk van de toepassing en de eisen van coating, biedt Last Coatings, producten aan welke daarvoor geschikt zijn. Hierbij kan het gaan om een 1 componenten systeem, maar ook om een 2 componenten systeem. Welk systeem voor uw situatie van toepassing is, daarin kan Last Coatings u prima in adviseren.
Prijs of offerte voor een wandcoating

De prijs van een wandcoating is van meer factoren afhankelijk. Vraag daarom een offerte aan of neem contact op voor een prijs op maat of vrijblijvend advies. Met onze calculator kunt u online een prijsindicatie maken.

Bereken de kosten met onze calculator
of vraag een offerte aan


© Spaanmeesters. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie: Identiteit.
Privacypolicy | Algemene voorwaarden | Sitemap